Over ons

Poels Beckers Advocaten is een nieuw advocatenkantoor in het hart van Zemst en is voornamelijk gespecialiseerd in familie- en jeugdrecht. Ook in andere takken van het recht kunnen wij je een oplossing bieden. Katty Poels en Astrid Beckers zijn twee dynamische en geëngageerde advocaten die elkaar perfect aanvullen.

Wij streven er naar om elke cliënt die geconfronteerd wordt met een  probleem een uitzicht te bieden en waar nodig de horizon te verbreden. Zo staan wij je met onze persoonlijke, lokale en ervaren aanpak bij tijdens het traject waar je noodgedwongen door moet. Wij verkiezen om waar mogelijk de zaak via bemiddeling of onderhandelingen op te lossen. Lukt dat niet, dan zullen wij ons met overtuiging inzetten om je belangen te verdedigen tijdens de procedure.

Met deze efficiënte dienstverlening van juridisch maatwerk willen wij je slaagkansen maximaliseren zonder daarbij de voor jou belangrijke zaken uit het oog te verliezen.

Tijdens het traject hechten wij dan ook veel belang aan het persoonlijk contact met onze cliënt. Zo houden wij je  op de hoogte van de vorderingen in het dossier en alle beslissingen bespreken we steeds graag met jou. De cliënt staat voor Poels Beckers Advocaten immers centraal in het traject.

Door deze open en transparante communicatie heb je steeds je zaak in eigen handen maar loop je niet verloren in de complexiteit die dergelijke problemen of procedures met zich meebrengen. Om deze communicatie door te trekken hanteren wij een transparant facturatiebeleid waarover wij je tijdens de eerste kennismaking uitgebreid inlichten. Aan de hand van tussentijdse facturen behoudt je ten allen tijde een globaal overzicht.

Mocht je geconfronteerd worden met een procedure of een geschil, dreigt er een donkere wolk aan de horizon of wens je advies vooraleer je belangrijke beslissingen neemt? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij luisteren met begrip naar je bezorgdheid en trachten de correcte persoonlijke oplossing samen met jou te bereiken.

Wij stellen ons hier graag even aan je voor